Deklo Опубликовано 13 марта, 2024 Опубликовано 13 марта, 2024 Нік: Deklo Сервер:22 гриферське виживання Бан: 50 днів Причина: Ухилення вид перевирки (Час вийшов) Пояснення: Пасивний модер. Просто викликавши без пояснення перевірки на що мене підозрюють ні інструкції з перевірки він не сказав нічого я запитав що потрібно зробити на перевірці він просто мовчить він Ливнул з перевірки яку почав я писал отримав бан через Ухіл від перевірки (Час вийшов) можете щось з цим зробити ( на перевірку читів мене викликали під час того як я просто гриферил шалкера почалася перевірка і до мене тепнулись 3 игрока потом вони пропали а я ждал чела какой мене визвал но ево не было я думаю перевирку начали случайно я не знаю Зробіть що небудь з цим я вас прошу я не знаю що мені робити тепер можете вирішити це питання і розблокувати обліковий запис
spidiboost Опубликовано 13 марта, 2024 Опубликовано 13 марта, 2024 Отказано. Предоставьте скриншот бан-листа. С уважением администрация ReallyWorld. Don’t give up
Рекомендуемые сообщения