enderworldyt Опубликовано 29 июня, 2025 Опубликовано 29 июня, 2025 Ваш нік: kubixplai Нік порушника: BoxyAlarm3660, Kabakhokokhokokhab Дата порушення: June 29, 2025 Суть порушення: На відео зафіксовано двох гравців із дуже ймовірним використанням читів: — 🟨 BoxyAlarm3660 — Підозра на кіллауру та аномальне переміщення. Гравець завдає удари без прицілювання, ніби має "auto-aim", а також рухається так, ніби у нього blink чи tp-hack. Підозра: 9/10 — з такою точністю він або в NASA працює, або в читах сидить 😏 — 🟩 Kabakhokokhokokhab — Тут усе очевидно: 🚀 Флай, ⚔️ Кіллаура, 🏃♂️ Спідхак — повний набір. Він не грав, а просто знімав TikTok з читами 😤 Підозра: 11/10 — літав, як кабачок на реактивній тязі. На якому гриферському режимі було порушення (MEGA-GRIEF/GRIEF-1.16): Гриф#1😎 Докази порушення (фото/відео): 🎬 https://youtu.be/TfqEAvi0k6s?si=h1w1-XD_7TOJlcYN Додатковий коментар: 🌪️ Anti-Xacker Strike: Episode 1 — Кабачки не літають, але ці змогли Рейд був більше схожий на демонстрацію можливостей приватного клієнта, ніж на чесну гру. Рекомендовано: перманентний бан без апеляції. Запис проведено гравцем kubixplai. Anti-Xacker режим: УВІМКНЕНО НА ПОВНУ 🔒:мій допис .. просто зайшов шукати софтів як завжди на варп пвп там де було більше всього онлайну ну але все-таки й знайшов не я їх а наоборот вони мене!😂 --- 🔒 Готово.
kotikk_01 Опубликовано 30 июня, 2025 Опубликовано 30 июня, 2025 Одобрено. С уважением, администрация ReallyWorld.
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.