enderworldyt Опубликовано 30 июня, 2025 Опубликовано 30 июня, 2025 Ваш нік: kubixplai Нік порушника: Dumkakakakakaka (читер з іменем як звук падіння головою об клаву) Дата порушення: June 30, 2025 Суть порушення: На відео зафіксовано гравця Dumkakakakakaka, який: ▪️ Літає, як на Jetpack із TikTok ▪️ Кіллаура — б’є з підльоту, без прицілу ▪️ Рухається, ніби в нього TP Hack ▪️ Взагалі не грає — влаштував повітряну рейдерську атаку На якому гриферському режимі було порушення: Гриф #1 (як завжди — варп ПвП, софтова столиця) Докази: 🎬 https://youtu.be/OSi3QovpH54?si=YCwYexfiLZazyWcA Додатковий коментар: 🧨 Anti-Xacker Strike: Episode 4 — “Флай, кілка і турборежим” Софт, який вирішив, що він в Matrix, але забув, що kubixplai все записує 😎 🗯️ Фоновий ефект для модерації: 🔊 Звіт звучить так голосно, що у модерації відпадають вуха від правди (жарт 😅). Рекомендовано: перманентний бан, відняти права на польоти до 2085 року ✈️( за жарти не баньте пж я просто люблю жартувати в мене гумор 200/100+ не питай те звідки я знаю назви софтів просто брат помагає)🤫😎
dixenRW Опубликовано 1 июля, 2025 Опубликовано 1 июля, 2025 Отказано, неверно указан ник нарушителя. С уважением, администрация ReallyWorld.
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.