enderworldyt Опубликовано 1 июля, 2025 Опубликовано 1 июля, 2025 ✅ Готовий повний текст другої форми, фінальна версія: --- 📛 Назва форми: Anti-Xacker Strike: Episode 3 — Чіт-клан атакує --- 📄 Текст звернення: Ваш нік: kubixplai Ніки порушників: 1. CozierSign80426 2. EiderKey2391028 Дата порушення: July 1, 2025 Суть порушення: На відео чітко зафіксовано використання читів: — 🟥 CozierSign80426/ban CozierSign80426 50d (forum) ▪️ Незер сет ▪️ Підозра на кіллауру ▪️ Автоклік ▪️ Нереальні швидкість/реакція — 🟧 EiderKey2391028 ▪️ Участь у чит-клані ▪️ Кіллаура ▪️ Координація з іншим софтом ▪️ Підозра на флай або телепорт ⚠️ Опис: Двоє гравців злагоджено атакують інших із явними перевагами. Ймовірно — один із клану “читерів”, грають із однаковими тактиками та схожими патернами читерства. На якому гриферському режимі було порушення: Гриф #1 Докази: 🎬 https://youtu.be/wK7bRQZdyeA?si=Zy36LGUTRR4qWSwz ⏱️ 00:42 — момент, де видно обох софтів у дії 📸 Скріни з датою: July 1, 2025 Додатковий коментар: 🧹 Anti-Xacker Strike: Episode 3 Клан чітєрі активізувався — але ми вже тут. Це не PvP, це відверте порушення ігрових правил. Пропозиція: бан обох гравців, з роз глядом на перманент. Звіт — kubixplai, патруль на позиції 😎 Я дуже наступний і ніякий ,,відмова,, мене не зупинить в мене є 3 дні щоб подати знову заявку це 1 даже ще 24 год не пройшло ви вже не прикопаєтесь ніки правильні уже все чітко видно на відео тому залишається тільки вписати /ban EiderKey2391028 50d(forum) вроді так CozierSign80426 50d(forum)
dixenRW Опубликовано 2 июля, 2025 Опубликовано 2 июля, 2025 Отказано, неверно указан ник нарушителя. С уважением, администрация ReallyWorld.
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.