enderworldyt Опубликовано 24 июля, 2025 Опубликовано 24 июля, 2025 Нік: kubixplai Дата: 24.07.2025 Тема: Масова хвиля софту – 5 софтерів з доказами Текст: Привіт, адміністрація! На сервері спостерігається масова хвиля софтів, особливо на Bedrock-версії, де античит працює гірше, ніж на Java. Я зафіксував кількох гравців з кіллаурою, флаєм та антикнокбеком. Відео з доказами: https://youtu.be/RZzqYyTtV9c?si=yIjW1VAkZF0tExm5 Таймкоди (мінімум 3 софтера): 0:24, 0:49, 0:57, 1:01, 1:16, 1:40, 2:28, 2:47, 3:14. Ніки порушників: si4k228 – killaura + fly sagedrop5915964 – fly (кіллауру не видно) onlymisas – killaura + fly + antiknokbek У коментарях до мого наступного відео навіть інші гравці пишуть: «софт молодец», «согл», «чо за помойка (про сервер)», «он герой, герой». Це ще раз доводить, що проблема очевидна всім. Я активно допомагаю серверу боротися з софтерами. Багато гравців уже знають мій нік і виходять із варп ПвП, бо бояться бути спійманими на відео. Прошу: 1. Перевірити відео та забанити зазначених софтерів. 2. Посилити античит на Bedrock-версії (особливо проти флая та кіллаури). 3. Розглянути пропозиції по швидкому реагуванню на репорти. Дякую за увагу!
_Mefid_ Опубликовано 26 июля, 2025 Опубликовано 26 июля, 2025 Отказано, не по форме. True love stories never have endings.
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.